Oefenwedstrijden Telstar 1

TELSTARFANS | Voor en door Witte Leeuwen Forum Wedstrijden Oefenwedstrijden Telstar 1

 • Dit onderwerp is leeg.
6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #4450
  jager
  Bijdrager

  Telstar heeft in eigen huis Derde Divisionist OFC uit Oostzaan met 3-1 verslagen. Terrel Ondaan scoorde 2 maal en tevens maakte Ryan Seager zijn laatste goal en optreden voor Telstar.

  #4529
  jager
  Bijdrager

  Oefenduel
  Dinsdag 26 februari 2019
  Rabobank IJmond Stadion
  19.30 uur
  Telstar – IJsselmeervogels
  Toegang gratis https://t.co/jK7QEKAGZA

  #4530
  jager
  Bijdrager

  Dinsdag 19 Februari Telstar – DEM 20.00 entree gratis

  #4531

  Dinsdag 19 Februari Telstar – DEM 20.00 entree gratis

  Jammer dat Anthony van Dongen van DEM geblesseerd is. Die had ik wel tegen Telstar willen zien spelen. Schijnt een talent te zijn.

  #4532
  jager
  Bijdrager

  Geen woord over de oefenpot tegen ADO20 van gisteren

  #4533
  Telstarfans
  Bijdrager

  25 juni 2020 – Het duurt nog even, maar de Eredivisie-clubs kunnen al voorzichtig gaan denken aan de start van het seizoen 2020/2021 die in september op de rol staat. De bedoeling is dat in de voorbereiding op het seizoen alle clubs in augustus oefenduels tegen elkaar gaan afwerken. Die wedstrijden zullen worden uitgezonden op FOX Sports, zo meldt de zender.

  Vanaf 1 augustus staan die duels gepland en per Eredivisie-club worden er minimaal twee oefenwedstrijden live uitgezonden op FOX Sports. Ook in de Eerste Divisie gaat er geoefend worden. Er zullen in totaal tien onderlinge duels tussen die clubs worden uitgezonden op de zender. Frank Rutten van FOX Sports is blij en verheugd zich op de maand augustus. “We mogen weer. In die drie woorden zal iedereen die het Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisie-voetbal een warm hart toedraagt zich herkennen. Met de hele maand augustus bijna dagelijks een live wedstrijd is het Nederlandse voetbal direct op volle kracht terug op FOX Sports. We gaan er samen met de clubs en voor alle fans een groot voetbalfeest van maken.”

  Sinds 8 maart wordt er niet meer gevoetbald in het Nederlandse profvoetbal en dus snakken de fans en de spelers ernaar om weer te beginnen. Over iets meer dan een maand zal er dus geoefend gaan worden, waarna de competitie hervat wordt op 12 en 13 september. Voor de Eerste Divisie is er nog geen startmoment bepaald.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.