Telstar in de pers

 • Dit onderwerp is leeg.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #4461
  jager
  Bijdrager

  Mike Snoei baalt van het feit dat zijn Telstar niet heeft weten te winnen van Helmond Sport. De Velsenaren keken lang tegen een 0-1 achterstand aan, maar in de slotfase werd er toch nog gelijkgespeeld. Ook Frank Korspershoek en Senne Lynen hadden op een beter resultaat gehoopt.

  “Het levert een zuur gevoel op”, vertelt trainer Snoei. “Helmond Sport komt hier alleen om een dubbele bus te parkeren en dan maken zij ook nog de 0-1. Dat is een zure appel. Met dit soort omstandigheden, met die windstoten, moet je veel oppertunistischer spelen. Je ziet dat we in de laatste vijf minuten meer kansen creëren dan in de 85 minuten daarvoor. Dat vind ik jammer.”

  Bovendien was Snoei niet te spreken over het feit dat er wat technische mankementen waren in het stadion. “Het scorebord en de sproei-installatie moeten gewoon werken. Tegen een verdedigende tegenstander heb je een snel veld nodig en dan moet je sproeien. Dan vind ik het jammer dat dat soort dingen niet eens functioneren. Dat begrijp ik niet.”

  Korpershoek
  Ook aanvoerder Frank Korpershoek baalt van het 1-1 gelijkspel. “Ik denk dat we in de eerste helft al het verschil hadden moeten maken”, vertelt hij. “We waren heer en meester. Het is hun goed recht dat zij de boel dichtspijkeren, dat is ook onderdeel van het voetbal. Ik ben blij dat we er nog een puntje uit hebben kunnen slepen, maar misschien is onmachtig wel het goede woord. We hebben het aan alle kanten geprobeerd. Op dit moment is de teleurstelling groot, heel groot.”

  Tekst gaat verder onder de video

  Lynen
  Senne Lynen scoorde in de slotfase de 1-1, waardoor Telstar niet helemaal met lege handen staat. Toch overheerst ook bij de Belg de teleurstelling. “Ik baal echt. Ik rekende de hele wedstrijd op drie punten. Je moet in eerste instantie gewoon zorgen dat je het niet om hoeft te keren. Als je zelf het eerste doelpunt maakt, dan moeten zij ook komen. Maar nu scoren zij en dan krijg je zo'n wedstrijd. Kop omhoog en op naar de volgende wedstrijd.”

  #4558
  jager
  Bijdrager
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.