maandag, december 11, 2023

Telstar Stadion – Sportpark Schoonenberg

Telstarfans Forum Algemeen Telstar Stadion – Sportpark Schoonenberg

Beleid, stadion, sponsoring en overige clubzaken
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #4449
  jager
  Deelnemer

   In April wordt het Telstar stadion voorzien van zonnepanelen. Het is een eerste stap in de aanpak van het stadion. Steef Hammerstein had in NH Sportcafe aan dat nieuwe toiletten en een promenade achter Oost een volgende stap moeten worden. Voor de verdere ontwikkeling van Noord en Zuid wordt een plan geschreven waar in ook de IJmuider Harmonie en VV IJmuiden een plek zouden kunnen krijgen. Belangrijk opstellen lijkt het bestemmingsplan. Zonder wijziging hiervan door de gemeente Velsen, lijkt de slagingskans nihil. We zullen dus weer de over op moeten. Aan de club on op i.i.g. korte termijn een plan in te dienen dat Gemeente en investeerders in beweging te krijgen.

   #4528
   Telstarfans
   Sleutelbeheerder

    BOUW PROMENADE OOST-TRIBUNE UITGESTELD

    Telstar heeft door de recente ontwikkelingen moeten besluiten de geplande bouw van de promenade aan de Oost-zijde van het stadion uit te stellen. De hoop wordt uitgesproken de bouwplannen in de zomer van 2021 alsnog uit te kunnen voeren.

    “Dit is absoluut balen.” vertelt commercieel directeur Steef Hammerstein. “We zijn al heel lang bezig dit op poten te zetten en hebben daarbij verschillende acties geïnitieerd die goed aansloegen. Feitelijk lag alles er om deze zomer aan de slag te kunnen gaan. Dit zijn omstandigheden die niemand vooraf had kunnen bedenken. Wij vinden het ook niet gepast om nu investeringen te vragen bij onze sponsoren en partners die veelal zelf alle zeilen moeten bijzetten in deze tijd.” aldus Hammerstein. Of hiermee veel vertraging komt in de plannen richting 2026? “Vertraging wil ik het niet noemen. De plannen voor 2026 blijven net zo hoog op ons lijstje staan als voor deze crisis. We moeten alleen wel bekijken wat nu reëel is, maar bovenal verantwoord. We hebben er straks niets aan als er een promenade staat die niet gebruikt gaat worden omdat we de investering als club niet te boven komen.”

    #68006
    jager
    Deelnemer

     Telstar probeert geld bijeen te rapen middels o.a. een loterij vermoedelijk voor de verbouwing van oost. Extra rijen stoelen onderaan, boulevard, sanitair, verkooppunten

     Zuid lijkt deel uit te maken van de Gemeentelijke plannen voor Sportpark Schoonenberg cq deels huisvesting vv ijmuiden

     De noordtribune is afgebroken. Wat zijn de plannen voor die kant? Alleen tribune of ook bijpassende gebouwen?

    3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.