el professor

Aangemaakte reacties

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Voorbereiding seizoen 2019-2020 #4611
  el professor
  Bijdrager

  Tot nu toe bekend:
  6 juli open dag en telstar – vv ijmuiden
  13 juli: telstar – az
  30 juli: telstar – katwijk
  3 augustus rijnsburgse boys – telstar

  In reactie op: Het ‘Hoe gaat het eigenlijk met?’ Topic #4494
  el professor
  Bijdrager

  heeft Telstar nog iets van een doorverkooppercentage bedongen bij de verkoop van Schouten aan Excelsior? Worden nu al bedragen van 4 miljoen genoemd  ;D

  In reactie op: Het ‘Hoe gaat het eigenlijk met?’ Topic #4493
  el professor
  Bijdrager

  'Ik hoorde een gerucht dat Stam Novakovich graag naar Feyenoord wil halen'

  De toekomstige Feyenoord-trainer Jaap Stam heeft een opmerkelijke versterking op het oog, meent RTV Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop. Volgens de journalist wil de Rots van Kampen volgend seizoen samenwerken met Fortuna Sittard-spits Andrija Novakovich.

  De 22-jarige Amerikaan wordt momenteel uitgeleend door Reading, de voormalige werkgever van Stam, waar de spits nog tot medio 2020 vastligt. “Ik hoorde een gerucht dat Stam hem graag zou willen halen”, klinkt het bij de podcast van RTV Rijnmond. “Hij is Amerikaans international en hij heeft het goed gedaan bij alle clubs waar hij tot nu toe heeft gezeten (afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Telstar, red.). Stam ziet ongetwijfeld iets in hem. En spelers gaan soms mee in het niveau.”

  Volgens Bischop moet Feyenoord ook een lijntje uitgooien naar Arjen Robben, die na dit seizoen vertrekt bij Bayern München. “Hij heeft gezegd: ik wil terug naar Nederland. En toen werd hij heel snel gelinkt aan FC Groningen en PSV. Maar hij heeft ook met Stam gewerkt bij het Nederlands elftal. Ik zou in ieder geval een belletje wagen en hem benaderen. Misschien zeg hij nee, maar ik zou het in elk geval proberen.”

  In reactie op: Het ‘Hoe gaat het eigenlijk met?’ Topic #4481
  el professor
  Bijdrager

  Swansea City are keen to sign Chelsea youngster Kyle Scott this month after the player rejected a move to Italy.

  According to Football Insider, the Championship side are admirers of Scott and are looking to add him to their ranks for the second half of the season.

  Scott had been attracting interest in Italy’s second tier after impressing at Dutch side Telstar.

  dat laatste zinnetje is wel mooi, alsof hij nu bij ons weggekocht wordt omdat hij zo goed speelde  ;D

  In reactie op: Uitwedstrijden: Vervoer & Kaartverkoop #4559
  el professor
  Bijdrager

  ik vind de club af en toe wat laat met het melden van deze info. Vaak wordt het pas op dinsdag op de site gezet en de kaartverkoop loopt dan tot donderdag. Kondig dat ruim van te voren aan, dan kunnen mensen er aan denken om vrij te nemen, iets in te plannen of met anderen af te spreken van “zullen we gaan”. Het is iedere keer last-minute-werk. Alsof ze het bij de club wel best vinden dat er bijna niemand mee gaat.

  In reactie op: Selectie seizoen 2018-2019 #4502
  el professor
  Bijdrager

  ik denk dezelfde opstelling als afgelopen zaterdag, met dan van haaren ipv seager (al hoop ik dat hij ons verrast en van haaren op de bank laat)

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)