Telstarfans

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 20)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Verloting Wedstrijdshirt 2020/21 #4629

  Bedankt en welkom allemaal,

  Met behulp van wheelofnames.com is er vanochtend een slinger gegeven aan het rad van fortuin en onder de deelnemers via Twitter, Facebook, mail en dit forum is de gelukkige gebleken: Meneer J!

  We nemen contact op met de winnaar en hopen dat iedereen goed gebruik blijft maken van het forum.

  In reactie op: Forum #4551

  Ik hoor ook problemen bij mensen bij het registreren. Zorgelijk.

  Alle errors graag doorgeven!

  In reactie op: Supportersvereniging #4557

  Ik denk dat er altijd wel behoefte is aan een supportersclub, is het niet omdat er op een bepaald moment geen vraag vanuit de achterban naar is, dan wel om de achterban toch te vertegenwoordigen in ondersteuning van en discussie met de club. Of om die vraag weer op te wekken.

  Naast een herstart, lijkt me het me ook belangrijk te beseffen dat er een flinke pot geld gereserveerd staat voor aankleding van een nieuw supportershome. Dit geld staat nu al een hele periode vast en je moet je afvragen of het op een gegeven moment niet zinvoller is als het doel van die reserve wordt aangepast. Nu is die heel specifiek voor aankleding nieuw supportershome, maar je kunt eraan denken om het te veranderen in realiseren nieuw supportershome of een andere upgrade van het stadion die de supporters voordeel biedt. Het geld simpelweg aan Telstar ter beschikking stellen lijkt  geen optie, enkel in het geval dat de boel echt op knappen staat.

  Maar in eerste isntantie een frisse herstart met de reserve bestemd zoals momenteel aangegeven moet het streven blijven.

  In reactie op: Forum #4548

  Meer mensen het probleem dat je na 'verzenden' een blanco scherm krijgt en je bericht niet geplaatst is? Gebeurt mij in sommige topics, niet allen.

  In reactie op: Wedstrijden Telstar Vrouwen #4476

  Jaarkalender Telstar Vrouwen. Spelen op zaterdagen in het stadion, september 5 voor het eerst (met 25 zitplaatsen op hofdtriubne ivm corona).

  [img]https://pbs.twimg.com/media/Eg01NKYU0AAx_w5?format=jpg&name=900×900[/img]

  In reactie op: Competitiewedstrijden Telstar 1 #4567

  Puntje in dit stadium lijkt me prima?

  In reactie op: Transfer Topic Telstar 1: Inkomend & Uitgaand #4615

  Norwich City youngsters Sebastian Soto and Dan Adshead have completed season long loan moves to Dutch side SC Telstar.

  The duo had been training in Holland ahead of a potential switch, which was confirmed by the Canaries on Wednesday night.

  US youngster Soto joined the club earlier this summer after his contract expired at Hannover, but due to work permit regulations needed to secure a loan move for the upcoming campaign.

  Soto came to prominence at the 2019 Under-20s World Cup, scoring four times in the USA’s run to the quarter-finals.

  Former Rochdale midfielder Adshead made 20 appearances for the club’s under-23s last season after the the England U19 international joined the Canaries from Dale in July 2019.

  City’s Scottish midfielder Charlie Gilmour spent last season on loan with Telstar while Todd Cantwell also had a spell in the Netherlands in 2018, when he joined Fortuna Sittard and helped them secure promotion to the top-flight.

  In reactie op: Forum #4546

  Lijkt me wel een gezonde ontwikkeling. Hier kweek je nog echte supporters, op Facebook is het allemaal te oppervlakkig, vluchtig en vervuild door niet-logoisten.

  Even doorgroeien naar een stuk of 50 active leden, en je bent hier weer niet weg te slaan!

  In reactie op: Telstar Stadion – Sportpark Schoonenberg #4528

  BOUW PROMENADE OOST-TRIBUNE UITGESTELD

  Telstar heeft door de recente ontwikkelingen moeten besluiten de geplande bouw van de promenade aan de Oost-zijde van het stadion uit te stellen. De hoop wordt uitgesproken de bouwplannen in de zomer van 2021 alsnog uit te kunnen voeren.

  “Dit is absoluut balen.” vertelt commercieel directeur Steef Hammerstein. “We zijn al heel lang bezig dit op poten te zetten en hebben daarbij verschillende acties geïnitieerd die goed aansloegen. Feitelijk lag alles er om deze zomer aan de slag te kunnen gaan. Dit zijn omstandigheden die niemand vooraf had kunnen bedenken. Wij vinden het ook niet gepast om nu investeringen te vragen bij onze sponsoren en partners die veelal zelf alle zeilen moeten bijzetten in deze tijd.” aldus Hammerstein. Of hiermee veel vertraging komt in de plannen richting 2026? “Vertraging wil ik het niet noemen. De plannen voor 2026 blijven net zo hoog op ons lijstje staan als voor deze crisis. We moeten alleen wel bekijken wat nu reëel is, maar bovenal verantwoord. We hebben er straks niets aan als er een promenade staat die niet gebruikt gaat worden omdat we de investering als club niet te boven komen.”

  In reactie op: Transfer Topic Telstar 1: Inkomend & Uitgaand #4614

  Niels van Wetten speelt komend seizoen bij Telstar. Hij komt transfervrij over van ADO Den Haag.

  Van Wetten liep de afgelopen week stage bij het team van trainer Andries Jonker.,Niels is nog jong, maar heeft met zijn achtergrond bij Feyenoord en het afgelopen seizoen bij ADO Den Haag wel de nodige bagage”, aldus Jonker.

  ,,De laatste weken hebben wij Niels op de trainingen kunnen zien. Daar liet hij een goede indruk achter op de staf. Het heeft ons doen besluiten hem voor het komende seizoen toe te voegen aan de A-selectie.”

  Van Wetten is een verdedigende middenvelder. Hij stapte op jonge leeftijd over van VVSB naar Feyenoord. In 2018 vertrok hij naar Den Haag.

  Jong ADO-speler Niels van Wetten maakt van vrije trappen zijn specialiteit – OMROEP WEST SPORT:
    https://www.youtube.com/watch?v=WXJBYYiVQbE

  In reactie op: Selectie Telstar 1 #4607

  Afgelopen maandag werd bekend dat aanvaller Reda Kharchouch naar Sparta ging. “Met het wegvallen van Reda vallen er heel veel goals weg. Dan moet je gaan kijken hoe wij dat kunnen opvangen. In de wetenschap dat Glynor Plet door mij als een volwaardige spits wordt gezien”, laat Jonker weten.

  Eerder was al bekend dat Elayis Tavsan niet terugkeert bij Telstar. Hij werd gehuurd van Sparta en heeft inmiddels een driejarige contract getekend bij NEC.  “Binnen de groep zijn er een aantal ontwikkelingen geweest, maar wij moeten aanvallend wel wat doen”, aldus Jonker.

  In reactie op: Reda Kharchouch #4617

  Met het vertrek van Reda Kharchouch (24) naar Sparta verliest Telstar niet alleen zijn topscorer maar ook een innemende en sociaal betrokken persoonlijkheid.

  Eind januari leek Kharchouch al naar Sparta te gaan. De eredivisionist wilde de topscorer van Telstar graag overnemen, maar de clubs kwamen niet tot overeenstemming over de hoogte van de transfersom. Kharchouch was zwaar teleurgesteld, maar zette de knop om en bleef doorgaan met het scoren van doelpunten. ,,Sparta is altijd blijven aangeven dat ze mij wilde hebben”, vertelt Kharchouch. ,,Daarom was er voor mij ook maar een club waar ik naartoe wilde. Sparta is voor mij een mooie stap. Elk seizoen maken spelers vanaf deze club een transfer naar de top drie of buitenland.”

  Bij Telstar groeide Kharchouch al snel uit tot lieveling van iedereen. En niet alleen om zijn doelpunten. Toen hij in 2017/18 nog in de derde divisie speelde bij OFC en stage liep bij Telstar viel medewerkers op dat hij twee telefoons bij zich had. De ene telefoon was voor privézaken, de tweede voor het kinderdagverblijf waar Reda nog werkte.

  Het is tekenend voor de Amsterdamse spits met Marokkaanse wortels. Hij heeft een andere achtergrond dan de meeste profvoetballers. Waar velen de jeugdopleiding van een betaaldvoetbalorganisatie hebben doorlopen, speelde Reda in de jeugdopleidingen van AVV Zeeburgia en SV Diemen. Pas op zijn achttiende werd hij spits, daarvoor was hij verdediger.

  Ook toen Kharchouch fullprof bij Telstar werd, bleef zijn sociale hart spreken. Na wedstrijden nam hij uitgebreid de tijd voor kinderen die een foto of een handtekening wilden. Ook op het veldje op het Sumatraplantsoen naast zijn huis bleef hij komen. Zelf voetbalde hij niet meer mee, maar hij wierp zich op als rolmodel voor jongere buurtgenootjes. ,,Dat zal ik ook bij Sparta blijven doen. Ik parkeer mijn auto altijd op het pleintje en dan maak ik een rondje door de buurt. Ik voel mij verantwoordelijk voor de jongetjes. In mijn tijd waren het sporters als Mbark Boussoufa en Oussama Assaidi die ons begeleidden. Ik neem die rol graag over. Dat zal nu ik naar Sparta ga niet veranderen. Ik blijf mij inzetten voor de dingen die ik belangrijk vind en de buurt waar ik vandaan kom.”

  Gevraagd naar zijn hoogtepunt bij Telstar, kiest Kharchouch voor de serie wedstrijden in oktober waarin hij tegen Tegen TOP Oss, Almere City, Helmond Sport en Jong Utrecht zes keer scoorde in vier wedstrijden. ,,De week ervoor tegen Roda JC zat ik op de bank omdat ik vermoeid was. We waren toen bij FC Eindhoven met 4-1 ingemaakt. Glynor Plet kreeg de voorkeur boven mij. Ik voelde me klote. Vanaf de wedstrijd tegen Oss stond ik in de basis en werd ik een echte doelpuntmachine.”

  Kharchouch kijkt met een tevreden gevoel terug op zijn jaar in Velsen-Zuid. ,,Ik denk dat we heel goede prestaties neer hebben gezet. Als de competitie niet was stilgelegd vanwege het coronavirus, hadden we er wellicht nog meer uit kunnen halen.”

  Einde hoofdstuk Kharchouch. Telstar gokte en verloor, Sparta pakt hem voor een relatief lage prijs op met dank aan de Corona crisis. Het zij zo. Mooie vent, prachtig seizoen.

  In reactie op: Spelers en Staf – Jong Telstar #4543

  Het team gaat spelen in de onder 21-competitie. Middenvelder Nick Kaaijmolen is een speler die al ervaring heeft opgedaan in de jeugdopleiding van andere profclubs. Hij speelde eerder bij FC Volendam en kwam de laatste twee seizoenen uit voor De Graafschap.

  Quincy Nkansah (20) heeft een verleden bij Ajax. De laatste jaren kwam hij uit voor Zeeburgia en de Nordin Wooter Academie.

  Jaden Airewele is een middenvelder van achttien jaar oud die de afgelopen vier jaar bij FC Utrecht speelde. Mircle Elstak komt over van Zwaluwen ’30, maar heeft al eens ervaring opgedaan bij een BVO. Hij speelde bij FC Den Bosch onder de 19.

  Gerlison Prudencia van Zuidoost United liep al eens stage bij Telstar. In het seizoen 2018/19 deed hij mee in een oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels. Hetzelfde geldt voor Yael Liesdek van De Volewijckers. Hij speelde in januari van dit jaar een oefenwedstrijd mee tegen FC Volendam.

  De selectie zal uitkomen in de vierde divisie, het laagste niveau voor teams onder de 21. In de groep komt het onder meer de beloften van Cambuur Leeuwarden, MVV, FC Dordrecht, Koninklijke HFC en FC Eindhoven tegen.

  De nieuwe hoofdtrainer Joeri Volkers is tevreden over de selectie. ,,Ik denk dat we in totaal wel 600 aanmeldingen hebben gehad. Door de coronacrisis was het onmogelijk om iedereen live aan de slag te zien. We hebben veel gedaan op basis van videobeelden en op advies van zaakwaarnemers en andere contacten in de voetballerij. Ook heb ik met alle spelers een goed persoonlijk gesprek gehad. Ze kunnen wel talent hebben, maar ik wil de jongens ook in de ogen kunnen kijken om te zien of ze het heilige vuur hebben om te slagen in het voetbal.”

  Staf
  Na het eerder aanstellen van Joeri Volkers (voorheen hoofdscouting jeugdopleiding Almere City FC) als hoofdtrainer is de technische staf nu bijna rond. De volgende personen zullen onderdeel uitmaken van de technische staf in het seizoen 2020/2021 voor Telstar onder 21:

  Ronald Offermans (keeperstrainer). Ronald zal deze functie combineren met zijn werkzaamheden bij RKVV Velsen.

  Michel Kruijer (teammanager). Michel heeft veel ervaring in het betaalde voetbal en speelde onder andere 81 wedstrijden voor Telstar en was daarnaast actief voor onder andere Excelsior, MVV en Go Ahead Eagles.

  De overige posities in de staf zullen op korte termijn worden ingevuld. Telstar is in gesprek met verschillende kandidaten.

  Nieuw:

  Jason Fitz-Jim (Almere City FC)

  Ab Ouboumalne (DWS)

  Shaqueel Eendragt (Zuid Oost United)

  Joel van Blerk (Almere City FC)

  Cunayt Blackson (Almere City FC)

  Lynden Leidsman (Hercules)

  Jaden Airewele (FC Utrecht)

  Gerlison Gustavo Prudencia (Zuid Oost United)

  Daan Staal (Almere City FC)

  Emmanuel Akotei (Almere City FC)

  Yael Liesdek (de Volewijckers)

  Quincy Nkansah (VV CTO’70)

  Lesley Bakker (Almere City FC)

  Nick Kaaijmolen (de Graafschap)

  Nino Vittali (ADO Den Haag)

  Malik Dijksteel (Tadcaster Albion)

  Meridina Gedion (FC Volendam)

  Marwan el Ouardani (Almere City FC)

  Sami Haouam (Olympia Haarlem)

  Mirkle Elstak (Zwaluwen’30)

  Hussam Dowaah (ASV de Dijk)

  Jayden Macknack (FC Utrecht)

  Thijs Meereboer (Hollandia)

  In reactie op: Oefenwedstrijden Telstar 1 #4533

  25 juni 2020 – Het duurt nog even, maar de Eredivisie-clubs kunnen al voorzichtig gaan denken aan de start van het seizoen 2020/2021 die in september op de rol staat. De bedoeling is dat in de voorbereiding op het seizoen alle clubs in augustus oefenduels tegen elkaar gaan afwerken. Die wedstrijden zullen worden uitgezonden op FOX Sports, zo meldt de zender.

  Vanaf 1 augustus staan die duels gepland en per Eredivisie-club worden er minimaal twee oefenwedstrijden live uitgezonden op FOX Sports. Ook in de Eerste Divisie gaat er geoefend worden. Er zullen in totaal tien onderlinge duels tussen die clubs worden uitgezonden op de zender. Frank Rutten van FOX Sports is blij en verheugd zich op de maand augustus. “We mogen weer. In die drie woorden zal iedereen die het Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisie-voetbal een warm hart toedraagt zich herkennen. Met de hele maand augustus bijna dagelijks een live wedstrijd is het Nederlandse voetbal direct op volle kracht terug op FOX Sports. We gaan er samen met de clubs en voor alle fans een groot voetbalfeest van maken.”

  Sinds 8 maart wordt er niet meer gevoetbald in het Nederlandse profvoetbal en dus snakken de fans en de spelers ernaar om weer te beginnen. Over iets meer dan een maand zal er dus geoefend gaan worden, waarna de competitie hervat wordt op 12 en 13 september. Voor de Eerste Divisie is er nog geen startmoment bepaald.

  In reactie op: Spelers en Staf – Jong Telstar #4538

  Naar verluid was Telstar bezig met Bormann (Odin 59) voor het nieuwe beloftenelftal, maar deze verkast nu naar Ajax ama.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 20)