Tata Steel Stadion
Kaartverkoop


LOSSE WEDSTRIJDKAARTEN

Het is heel makkelijk en niet duur om af en toe een wedstrijd mee te pakken op Sportpark Schoonenberg; een toegangskaartje heb ook jij zo te pakken.


Verkooppunten

Losse wedstrijdkaarten zijn op wedstrijddagen te koop aan de kassa's bij het stadion. De kassa's zijn gelegen op het Noordplein aan de Verloren van Themaatlaan en zijn geopend vanaf 19.00 uur tot 20.15 uur. Bij zondag-wedstrijden is dit vanaf 13.30 uur tot 14.45 uur.
Let op! U kunt bij de stadionkassa's alleen contant betalen!

In de voorverkoop kunt u terecht op het secretariaat in het stadiongebouw aan de Minister van Houtenlaan. Het secretariaat is doordeweeks van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend. Het is tegenwoordig mogelijk om daar te betalen met een pinpas.

Ook is het niet mogelijk wedstrijdkaarten in de voorverkoop te verkrijgen via het internet of via het Ticketbox-systeem in de winkels van Primera.


Prijsoverzicht wedstrijdkaarten:

 
Jeugd
Volwassenen
65+
Oost tribune

€ 8

€ 13

€ 8
Hoofdtribune (West)

€ 10

€ 16

€ 10

Staantribune (Zuid)

€ 6

€ 11

€ 6

 

 

 

 

 

(Jeugd = t/m 16 jaar) | Prijs bezoekersvak € 12, bij combi € 7


Groepen en gehandicapten

Telstar biedt voor grote groepen interessante mogelijkheden. Wilt u samen met bijvoorbeeld uw voetbalteam een keer komen kijken? Neem dan contact op met Telstar op 0255-546920 of mail naar info@sctelstar.nl

Ook voor mensen met een beperking heeft Telstar prima mogelijkheden om thuiswedstrijden te bezoeken. Daarbij betalen zij een gereduceerd tarief, gelijk aan de jeugd en 65-plussers. Neem gerust eens contact op met Telstar door te e-mailen naar info@sctelstar.nl of bel met de administratie op 0255-546920.

 

PERIODEKAART

Nieuw dit seizoen is de periodekaart. Het seizoen is verdeeld in vier periodes waarin clubs kans maken op een periodetitel. Per periode kunt u bij Telstar een periodekaart kopen. Deze geeft toegang tot alle vier de thuiswedstrijden van Telstar in deze periode met een korting van 20% ten opzichte van de reguliere verkoop. Klik hier voor het formulier. Let op: Deze moet ingeleverd worden bij het secretariaat.

 

SEIZOENKAARTEN

Supporters kunnen zich met een seizoenkaart verzekeren van een plaats en van een prijsvoordeel tot ruim 50% ten opzichte van los aangeschafte kaarten over een heel seizoen.

Seizoenkaarthouders krijgen daarnaast vaak voorrang, bijvoorbeeld bij de aankoop van toegangskaarten voor een bekerwedstrijd. De kaart is alleen geldig voor de wedstrijden in de Jupiler League en niet voor oefenwedstrijden, bekerwedstrijden en play-offs. Wel wil de club de kaarthouders nog weleens belonen met gratis toegang voor een dergelijke wedstrijd.

Seizoenkaarten zijn beschikbaar voor Oost (zittribune lange zijde), West (zit- & hoofdtribune lange zijde) en Zuid (staantribune korte zijde). Meer details over het stadion en genoemde tribunes vind je hier.

Speciaal voor het 50-jarige bestaan van Telstar heeft de club de prijzen van de seizoenkaarten spectaculair verlaagd. Door symbolische bedragen te vragen, spreekt Telstar de hoop uit het jubileum te kunnen vieren met volle tribunes in het TATA Steel stadion. Dit alles onder het motto: Bring back the passion.


Prijsoverzicht seizoenkaarten:

  Volwassenen / 65+ Jeugd
Oost tribune

€ 50

€ 19,63

Hoofdtribune (West)

€ 63

€ 50

Staantribune (Zuid)

€ 50

€ 19,63

 

 

 

 

 

 


(Jeugd = t/m 16 jaar)


In slechts 3 stappen heeft u uw seizoenkaart in handen:

Vul het formulier in. Het formulier kun je downloaden, ophalen bij het secretariaat of per E-mail bij de club opvragen.

Lever het formulier in op het secretariaat (paspoort of ID kaart meebrengen!). U kunt het formulier ook opsturen -samen met een kopie van uw legitimatiebewijs (paspoort / ID kaart)- naar: Telstar 1963 NV, Postbus 90, 1970 AB IJmuiden.

Betalen: Op het secretariaat kunt u per pin of contant betalen. Kiest u voor een éénmalige automatische incasso, dan vult u daarvoor een extra formulier (download) in. Deze kunt u bij uw aanvraagformulier voegen wanneer u die inlevert of opstuurt.

Uw seizoenkaart wordt direct na betaling aangemaakt en u kunt deze afhalen bij het secretariaat..

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd tijdens kantooruren terecht bij de administratie van Telstar. Tel. 0255-546920 of mail naar
info@sctelstar.nl.

 

  Copyright 2005-2019 Telstarfans.nl  |   Over deze website