dinsdag, februari 27, 2024

Contact

Voor vragen over Telstar en de actualiteit verzoeken wij je contact op te nemen met de voetbalclub. Contactgegevens van de voetbalclub en de diverse afdelingen vind je elders op deze contactpagina.

De beheerders van deze website zijn slechts beperkt voor contact beschikbaar. Enkel voor dringende vragen, bijdragen van historisch materiaal of fotomateriaal, advertentiemogelijkheden en bij constatering van fouten of inbreuk op rechten, vragen wij je om je via E-mail [info @ telstarfans.nl] of Twitter tot ons te richten.

Voor contact, vragen en opmerkingen ben je ook van harte welkom op het Supportersforum, waar medesupporters en de beheerders van deze website actief zijn.


Lokatie stadion

Openbaar vervoer
Trein:  [NS Planner] 

NS station Driehuis is op 20 minuten loopafstand van het stadion gelegen. Sla bij het verlaten van het perron linksaf de voetgangerstunnel in. Vervolg daarna je weg over de Van den Vondellaan, Waterloolaan en Minister van Houtenlaan. 

Sprinters Amsterdam Centraal - Hoorn (via o.a. Haarlem en Alkmaar) en vice versa zijn de enige treinen die stoppen op station Driehuis.

NS stations Beverwijk, Haarlem en Amsterdam Sloterdijk hebben allen een busverbinding met Velsen, zie informatie hieronder. Houd wel rekening met de ruimere reistijd bij de combinatie trein & bus.
Bus:  [Connexxion Planner] 

Lijn 385 tussen NS Station Haarlem en IJmuiden Dennekoplaan (v.v.) stopt direct aan het stadion (halte Stadsschouwburg).

Lijn 3 tussen Haarlem Schalkwijk Centrum (via NS Station Haarlem) en IJmuiden Dennekoplaan (v.v.) stopt aan de haltes Heerenduinweg en Waterloolaan, beiden op 10 minuten loopafstand van het stadion.

Lijn 382 tussen NS Station Amsterdam Sloterdijk en IJmuiden aan Zee (v.v.) stopt aan de haltes Parkweg, De Noostraat/Pont Velsen en Plein 1945, allen op 10-15 minuten loopafstand van het stadion.

Lijn 74 tussen NS station Beverwijk en IJmuiden Dennekoplaan (v.v.) stopt aan de haltes Parkweg, Stationsweg, De Noostraat/Pont Velsen en Plein 1945, allen op 10-15 minuten loopafstand van het stadion.
Veerpont:  [GVB] 

De pontjes tussen Velsen-Noord en het Pontplein in Velsen-Zuid varen iedere 10 of 20 minuten, afhankelijk van de dag en het tijdstip. 

Vanaf het Pontplein vervolg je je weg rechtdoor over de Minister van Houtenlaan, waar het stadion aan je linkerhand verschijnt.