Steun Telstar: #dietentmoetleeg

Schoonenberg piept en kraakt onder het gewicht van het Coronavirus. Hoog tijd om het aloude bolwerk een beetje steun te bieden. Aangezien we geen kaarten kunnen kopen en de kantine niet kunnen helpen leegdrinken, resteert ons 1 opdracht. We kopen alles op uit de Fanshop van Telstar, als steun voor de club en met de mooie kortingen tegelijkertijd een mooi cadeau aan onszelf of onze geliefden. In het bijzonder de clubkleding is dit jaar erg de moeite waard met dank aan Telstar en kledingsponsor Robey.

Kortom, Die Tent Moet Leeg! De wedstrijdkleding, de trainingspakken, de koffiemokken en uiteindelijk de plinten van de muur!

Op Dag 1 van #dietentmoetleeg ontving Telstar al meer dan 100 bestellingen, na ruim een week waren het er al meer dan 300. Goed voor een historisch hoge omzet die de harten op de club en van de penningmeester zeer snel doen kloppen. We zetten de actie door tot alles op is, zodat Telstar in deze moeilijke periode wat lucht heeft en wij weer ons steentje hebben bijgedragen.

Op Twitter delen tientallen supporters van Telstar en andere clubs hun bestelling en de ontvangst van hun pakketjes: