Speelsters en Staf – Telstar Vrouwen

Telstarfans Forum Spelers & Staf Speelsters en Staf – Telstar Vrouwen

Van vandaag, van morgen en van voorheen
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #4467
  Telstarfans
  Sleutelbeheerder

  De vrouwenploeg Jong Telstar is compleet. De selectie zal aankomend seizoen onder leiding staan van de ervaren trainer Hans de Winter, die zal worden geassisteerd door Marelle Worm.

  Kyra Bommels, Puck Donker, Nina Doornweerd, Isa Gomez, Magenta Jansen, Stephanie Kemper, Ines Kraefft, Lune Miedema, Rachel van Netten, Sharon van Opzeeland, Floor Oussoren, Pauline van de Pol, Jasmijn Resink, Lala Saenkla, Floor Spaan, Lieke Vis, Anna van der Vlist, Lize de Vries, Joy Vader Mercedes Wiegel en Janne van Wingerden maken de overstap om deel uit te maken van de nieuwe ploeg.

  ,,We hebben ontzettend veel aanmeldingen gehad”, zegt De Winter. ,,We hebben verschillende meiden nee moeten verkopen omdat de ploeg anders te groot zou worden. We konden wel twee teams vullen.”

  De basis van de groep komt voort uit de academie van Vrouwen Voetbal Kennemerland. ,,Daar hebben we twaalf speelsters vandaan. Dat gaf ons meteen wat lucht om rustig verder te kijken. Een groot deel komt verder uit de jeugd van DSS. Het was voor die club geen verrassing dat we daar speelsters vandaan zouden halen. We hebben heel veel positieve reacties gehad bij de samenstelling van de selectie.”

  Naast de selectie is ook de staf van de ploeg zo goed als rond. Beverwijker Hans de Winter krijgt steun van Worm, die haar werk bij de beloftenploeg gaat combineren met de rol van hoofdcoach van DSS. Bob Beentjes is aangesteld als keeperstrainer. Kirsten Hillebrand en Fenna Uittenbogaard verzorgen de fysiotherapie terwijl Lisa Holtslag als voedingsdeskundige is verbonden aan het team. Femke Lobach is de mental coach. Telstar zoekt alleen nog een grensrechter en een teammanager.

  Hans de Winter is dan ook erg content over de samenstelling van het team. Tot aan de zomervakantie traint de ploeg door. Daarna zijn er drie vrije weken voordat de draad wordt opgepakt. In voorbereiding op het nieuwe seizoen hoopt Jong Telstar enkele oefenwedstrijden te kunnen spelen. ,,Het blijft natuurlijk koffiedik kijken met welke kant het allemaal op gaat. Maar mocht het lukken dan hebben we wel al vast hier en daar wat afspraken gemaakt om oefenduels te spelen.”

  #107031
  Adriaan Rem Sr
  Sleutelbeheerder

  Ik mis nog een apart hoofdstuk over Babiche Roof

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.